سفارش تبلیغ
صبا ویژن



ازدواج موقت - روز نوشت علیرضا درباره جامعه کامپیوتر و اینترنت






درباره نویسنده
ازدواج موقت - روز نوشت علیرضا درباره جامعه کامپیوتر و اینترنت
آی دی نویسنده
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
تابستان 1386
بهار 1386


لینک دوستان
مژگان
رونیکا
قصه گو
اکرانه
حباب زندگی
بابای دلارام
نازلی
وبلاگ فارسی

www.withmyself.com
عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
ازدواج موقت - روز نوشت علیرضا درباره جامعه کامپیوتر و اینترنت

آمار بازدید
بازدید کل :31767
بازدید امروز : 38
 RSS 

   

سلام
چند روز قبل آقای پور محمدی در یک کنفرانس گفته بود : موضوع ازدواج موقت باید با جسارت بین جوانان ترویج داده بشه ، قضیه یک کم عجیب بود و غافل گیر کننده ! از اون روز به بعد که کمتر از یک هفته میگذره ، این موضوع مخالفان و موافقان زیادی پیدا کرد ، از جمله خودم که...!
آقا مسیح هم امروز سند تو آل می کرد و خبر های خوب و بدی درباره  این موضوع میداد ، گفتم نظر چند تا از علما رو بصورت جامع بنویسم تا شما بخونید ، ولی بطور کلی کار خوبیه ( به قول آقای پور محمدی )
البته ناگفته نمونه این جریانات صیغه و محرم شدن در مذهب اهل سنت هم کم کم داره صداهایی بلند میکنه ، مثلا در ماه قبل یکی از مفتی های مصر یکی از روش های محرم شدن زن و مرد رو گفته بود که بر اساس این فتوا ، کسانی که با این روش محرم می شوند ، می توانند با یکدیگر ازدواج کنند ولی تا قبل از عقد متعارف شرعی ، حق داشتن روابط زناشویی رو نمیتونن داشته باشن.! رئیس بخش حدیث الازهر ، فتوا داده بود که اگر دو همکار (یک زن و یک مرد) در یک اتاق که درب آن توسط فردی جز آنها باز نمی شود ، کار کنند و بخواهند بین آنها محرمیت ایجاد شود ، زن می تواند پنج بار از شیر خود به همکار مرد خود بدهد و بدین ترتیب آنها با هم محرم و حضورشان در یک اتاق ، شرعی می شود .
حالا ببینیم نظرات علمای اهل سنت درباره این موضوع چیه :
آیت الله خامنه ای‏: عقد ازدواج موقت همچون ازدواج دائم نیاز به خواندن صیغه ایجاب (از طرف زن یا وکیل او) و قبول (از طرف مرد یا وکیل او) دارد و جز در پاره اى موارد (مانند: عدم وجوب پرداخت نفقه از طرف مرد، لزوم تعیین مدت، ارث نبردن زن و مرد از یکدیگر و نبودن طلاق در ازدواج موقت و...) در بقیه احکام مانند ازدواج دائم است و فرقى ندارد.
در ازدواج (موقت یا دائم) شرط است که زن، شوهر نداشته باشد و در عدّه کسى دیگر هم نباشد و اگر دختر باکره است باید بنابر احتیاط واجب از ولى (پدر یا جد پدرى) وى اذن گرفته شود.
آیت الله جناتی: اذن پدر در ازدواج دخترى که بگونه کامل مصلحت و مفسده را درک مى‏کند و تحت تأثیر احساسات قرار نمى‏گیرد، شرط نیست و اختیار با خود اوست
آیت الله روحانی: باسمه جلت اسمائه چنانچه رشیده است یعنی خوب وبد را تشخیص می دهد اشکال ندارد واجازه پدر شرط نیست.
آیت االله لنکرانی:تا جایی که شنیدم در صورتی که باکره تباشه مشکلی نداره و بدون اذن پدر میشه صیغه کرد.
فکر کنم همین چند تا مرجع کافی باشه ، خودتون تصمیم بگیرید دیگه ، ولی اگر خ.. هستید ازدواج دائم کنید خودتون رو راحت کنید ، این مارا آخر عاقبت نداره.
پ
.ن : هنوز از توفان تو زاهدان خبری نیست ، من سالم هستم و هرگونه شایعه در مورد خودم رو بشدت تکذیب می کنم.



نویسنده » علیرضا » ساعت 9:1 عصر روز چهارشنبه 86 خرداد 16